Nettisivut

Posted on joulu 5, 2013 in Uncategorized | No Comments

Rakennan selkeitä, visuaalisesti yksinkertaisia ja käyttäjäystävällisiä nettisivustoja yksityis-, yhdistys- ja yrityskäyttöön – tarjoan palvelujani etenkin pienehköille yrityksille, joiden sivustojen ensisijainen tarkoitus on toimia nettiesitteenä tai käyntikorttina.

Sivustot rakennetaan nykyään useimmiten sisällönhallinta-alustalle, mikä tarkoittaa sitä, että myös asiakkaan on itse helppo myöhemmin muuttaa ja lisätä sisältöä nettiselaimen avulla – ilman vaativaa teknistä osaamista. Hyvä tällainen järjestelmä on esim. WordPress-järjestelmä.

Kaikki sivustot tehdän asiakkaan toiveita ja teksti- sekä kuvamateriaalia hyödyntäen – jos materiaalista on pulaa, voimme yhdessä sopia kuvien hankinnasta ja sisällön tuotosta. Sivut ovat hakukoneystävällisiä ja niihin voidaan liittää muita palveluja, kuten Google-mainontaa tai kävijäseurannan. Sivustot voidaan rakentaa ja julkaista vaikka uuden yritysilmeen yhteydessä kokonaispakettina.

Kelloja ja kilistimiä

Haluatko nettisivut, joissa on kellot, kilistimet, vilkkulinkit ja muuta huomiota kerjäävää ja vievää hilavitkutinta?

Jos vastauksesi on kyllä, olet väärässä paikassa. Rakennan sivustoja, joissa on kaikki tarpeellinen käyttäjäystävällisesti rauhallisessa ja visuaalisesti loppuun asti ajatellussa ympäristössä. Näin saadaan asiakkaan yritys ja sen viesti esiin parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Siis ilman hilavitkuttimia?