Lyhyt CV

Olen graafinen suunnittelija ja taittaja, olen työskennellyt sekä itsenäisesti että työsuhteissa vuodesta 1995 lähtien – aluksi Englannissa ja vuodesta 2007 lähtien Suomessa. Työkenttääni kuuluu graafisten ulkoasujen, identiteettien ja nettisivujen suunnittelu ja toteutus, sekä esim. lehden, esitteiden ja kirjan taitto – näet portfoliostani esimerkkejä näistä.

Perustin oman graafisen suunnittelun toiminimen vuonna 2009 ja olen työskennellyt siitä lähtien itsenäisesti – mutta tiiviissä yhteistyössä asiakkaideni ja muiden sidosryhmien kanssa – yksityisenä elinkeinonharjoittajana. Toimin pääkaupunkiseudulla, mutta työskentelytapaani eivät maantieteelliset rajat kahlitse ja olen toteuttanut useita projekteja etätyönä myös ulkomaille saakka.

Käytän työssäni Mac-ympäristössä aina uusimpia Adoben CC-ohjelmistojen versioita (mm. Illustrator, InDesign, Photoshop ja Dreamweaver). PC-ohjelmistot ja -käyttöjärjestelmä ovat myös tuttuja.

Pitkä CV saatavilla pyynnöstä.

Kerro miten voin olla avuksi!

Soita numeroon 045 677 3470 ja pyydä tarjous, lähetä sähköpostia osoitteeseen tiina@luonua.com – otan yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.