Tiesitkö, että

yrityksesi markkinointimateriaali luo asiakkaillesi ensimmäisen, ja usein pysyvän vaikutelman yrityksestäsi ja sen toiminnasta? Toimiiko nykyinen yritysilmeesi toiveittesi mukaisesti? Onko yritykselläsi vakuuttavaa visuaalista identiteettiä vai jääkö se vaille ansaitsemaansa huomiota?

Persoonallisesti yrityksellesi

Huolellisella graafisella suunnittelulla ja yhteinäistetyllä visuaalisella identiteetillä yrityksesi uskottavuus paranee, sekä painetun ja verkkoinformaation viesti selkeytyy. Olipa kyse sitten uuden brändi-ilmeen uusimisesta tai vaikkapa logon uudistamisesta, sen antama sanoma on monivaikutteista. Yhdenmukainen visuaalinen viestintä helpottaa konkreettisesti sekä yrityksen sisäistä, että ulkoista markkinointia.

Tuotteenne ja palvelunne saattavat olla parasta mahdollista omalla sarallaan, mutta hajanaisella visuaalisella imagolla yrityksenne saattaa jäädä kohderyhmältänne huomioimatta. Taitavasti räätälöidyllä ja mittatilauksena suunnitellulla graafisella viestinnällä voidaan luoda mielikuva luotettavasta, dynaamisesta ja vakiintuneesta yrityksestä. Hyvin suunniteltuina esitteet, julisteet, asiakirjat, nettisivustot ja käyntikortit saavuttavat ansaitsemansa huomion.

pupu

Ajatus juoksee

mutta dialogi nilkuttaa. Olipa kyse nettisivujen sisällöstä, uutiskirjeistä ja tiedotteista, jos visuaalinen tai kielellinen sisältö ontuu ja ovat ristiriidassa ei tärkeä viesti välity. Tilanne, jossa tarvitaan viestinnän osaajia. Ei huolta, apua löytyy tähänkin haasteeseen!

Hieman hinnoittelusta

Olipa projekti pieni tai suuri työskentelen aina asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä – kartoitamme yhdessä toiveet ja tavoitteet. Käytössäni oleva laaja ammattilaisten verkosto takaa sen, että löydämme ratkaisun useimpiin visuaaliseen suunnitteluun liittyvään tarpeeseen, olipa kyse esitesuunnittelusta, kuvituksesta, tekstisisällöstä, taitosta, tarvehankinnasta, www-sivujen julkaisusta… Jos jokin askarruttaa, ei ole niin pientä, tai suurta kysymystä, joihin vastausta ei löytyisi.

Hinnoitteluun vaikuttavia tekijöitä ovat esim. työn määrä ja vaativuus, käyttöoikeuksien laajuus, aikataulu sekä toteutustapa. Ennen tarjouksen antoa keskustelemme mitä työkokonaisuuteen kuuluu ja kuinka se toteutetaan sekä mitä muita kustannuksia suunnittelu- ja toteutustyön lisäksi voi mahdollisesti tulla. Tällaisia kustannuksia voivat olla esimerkiksi valokuvaus tai valmiiden kuvien käyttöoikeuden osto, painatuskustannukset tai nettihotellimaksut.

Työt toteutetaan yleisesti projektikohtaisesti ja tarjouksen mukaan, mutta tarvittaessa projektin laajudesta riippuen myös tuntitaksalla – asiakas pidetään aina ajan tasalla, joten yllätyksiä ei pääse tulemaan. Ota yhteyttä joko puhelimitse 045 677 3470, sähköpostitse tiina@luonua.com.

Sopimuksissa ja hinnoittelussa noudatetaan Graafisen suunnittelun ammattilaisten järjestön Grafian suosituksia.

Askarruttaako?

Onko graafinen suunnittelu kallista? On ja ei. Isojen mainostoimistojen koneiston pyörittäminen – jo ennenkuin olet sanonut ”päivää” – on huomattavasti kallimpaa kuin pienelle toimistolle. Tästä syystä voin tarjota asiakkaiden tarpeisiin tarkalleen mitoitettua yksilöllistä ja joustavaa palvelua huomattavasti isoja toimistoja edullisemmin. Pienille asiakkaille – yrityksille ja yhteisöille – suuren toimiston tavat toimia voivat olla pelottavaviakin, jo pelkän laskun muodossa, mutta pienen toimiston laskut ovat juuri sen kokoisia, kuin niistä on projektin alkumetreillä sovittu. Ja puhelimeen vastaa aina sama ihminen!

Ymmärränkö yhtään mitään mistään? Pienissä yrityksissä ja yhteisöissä ei välttämättä ymmärretä pikseleiden ja vektoreiden päälle. Eikä tarvitsekaan. Jargon, eli ammattikieli jätetään minimiin, eikä pelottavia sanoja käytetä.